Weekendresor med spabehandlingar

London Spa hotellWeekendresor är till för att du, och oftast någon käresta eller vän, ska få tid att samla er. Vi har ett samhällsklimat som är mer än stressigt i dagsläget, och det är i långa loppet receptet för att bränna ut sig helt. Det är lätt hänt, och kommer alltid oannonserat. Det blir därför viktigt att hela tiden ha sig själv och sitt eget välmående i fokus. Släpper du den bollen så är det en osäker och jobbig tid som väntar.

Tänk dig därför behandlingar för dig själv utifrån en preventiv aspekt. Du gör något för dig själv nu som tjänar dig i framtiden. Genom spabehandlingar under en weekendresa får du den här förebyggande vården för kropp och knopp, och minskar risken av att gå in i väggen. En weekend är dessutom enbart en helg, och det har vi alla tid med någon gång. Varför inte kombinera spabehandlingen med en utlandsresa?

Spa i London

London är en favoritstad för många svenskar, och det är dessutom en stad som har gott om olika spabehandlingar. När Londons gator och alla sevärdheter har slitit på era kroppar finns det inget bättre än att besöka en av de spabehandlingarna för välbehövlig vila och njutning.

St Pancras Spa i det nyligen renoverade St Pancras Renaissance Hotel i stadsdelen Euston har mycket gott att bjuda på. I mysiga och klassiska lokaler finns en magisk pool och sex olika behandlingsrum där du kan njuta av bland annat balinesisk massage och en Creme de Rassoul – marockansk kroppsinlindning.

På Spa London i stadsdelen Bethnal Gren kan du verkligen räkna med att bli bortskämd. Här finns de lyxigaste varianterna av spabehandlingar, dessutom inte till några överdrivna priser – något som är ovanligt med centralt belägna spaanläggningar.

På The Berkeley Spa i Hyde Park samlas stjärnorna. Målet med verksamheten är att ta den engelska landsbygden in i centrum, och det har lockat både stora celebriteter och helt vanliga människor. Det är lätta att förstå varför, bland annat på grunda av den fantastiska utsikt spaet har över Hyde Park.

Spa i Köpenhamn

Span går att hitta lite var som helst i världen, och Köpenhamn utmärker sig bland de städer som levererar sköna upplevelser. Mirage Spa på Studiestraede 57 är en av många populära platser att besöka för spatörstande människor som inte nöjer sig med en medelnivå. Mirage Spa och flera därtill håller hög kvalité, så det är inte konstigt att Danmarks, och Köpenhamns, befolkning tillhör dem som anser att de har bland de bästa av liv i världen.

Spa i Amsterdam

Även på kontinenten finns det spaanläggningar som erbjuder härliga spabehandlingar över en weekend. Rivive Wellness & Spa på Grand Hotel Amrath i Amsterdam är ett spa med stenkoll på det allra senaste i spabehandlingar, där allt finns att välja på. Dessutom är spat lite annorlunda på olika sätt, för de erbjuder sina besökare något så ovanligt som massage i choklad. Bara det en anledning till att besöka Amsterdam och undersöka stadens utbud av spabehandlingar under en weekend.